• SLE

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!! A kérdésem csak annyi lenne ,hogy 14 évesen diagnosztizálták nálam azt ,hogy lupuszos vagyok.És kiderült, hogy társult mellé raynaud kor is.Ebben a a pár napban nagyon erősen kijöttek rajtam a tünetei.A bal lábamon mind a három szakasz előjön,és elviselhetetlen fájdalmat okoz.Semmit nem tudok aludni éjszakánkén.Van valami olyan módszer amivel csökkenthetők a panaszok?És már több helyen is olvastam ,hogy a kemoterápiás készítmények fokozhatják a tüneteket,ez menyire igaz?És hogy a "kinotál" nevű tabletta csökkenti-e a tüneteket??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Raynaud témában

        Kedves Kérdező! A Raynaud szindrómában hatékonyan alkalmaznak keringésjavítót, a pentoxifillin-származékokat, pl. Trentalt vagy Chinotalt, viszont a betegségei miatt rendszeres immunológiai ellenőrzés szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 11:35; Megválaszolva: 2011. június 02., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés