• Benlysta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! SLE betegséggel kapcsolatban kérdezném a véleményét,a Benlysta magyarországi felhasználhatóságról és mennyire lesz Ön szerint jeelentős a gyógyításban?

        Dr. Szántó Antónia válasza a SLE témában

        Kedves Kérdező, a belimumab egyelőre csak gyógyszerkísérlet keretei között érhető el Magyarországon, de lehet, hogy ezek a vizsgálatok is lezárultak már. De komoly remény van arra, hogy akár már jövőre törzskönyvezésre kerüljön (esetleg még hamarabb, de ez már tényleg álomszép lenne). Hogy mennyire lesz jelentős? Szerintem az utóbbi 50 év legnagyobb áttörése ez a gyógyszer az SLE kezelésének. Meggyógyítani ez sem fogja, de nagyon bíztatóak az eddig ismertté vált eredmények.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 16., 13:25; Megválaszolva: 2011. május 18., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés