• Raynaud-kór

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Az előzetes vizsgálatokon már túl vagyok a Raynaud-kórral kapcsolatban, de a vizsgálatokat végző orvook csak annyit mondtak, hogy nem tudják mi okozza, gyógyíthatatlan a betegség. Tulajdonképpen csak egyféle típusáról beszéltek,itt olvastam, hogy van kór és szindróma.A tünetek egyre erősödnek és fájdalmasabbak. Ezért fordultam Önhöz. Előre is köszönöm segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Raynaud témában

        Kedves Hölgyem! Akkor ebben az esetben azt tudom javasolni, hogy egy egyetemi klinika immunológiai szakrendeléséhez forduljon, itt van lehetőség olyan laboratóriumi és műszeres vizsgálatok elvégzésére, ami máshol nem elérhető, és itt fogják tudni önt a legkorszerűbb módszerekkel kezelni. Keringésjavító szedését addig elkezdheti (pl. Trental), háziorvos fel tudja írni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 05., 18:45; Megválaszolva: 2011. március 07., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés