Fogamzásgátlás

SLE-s beteg vagyok és érdekelne milyen fogamzásgátlókat használhatok az óvszeren kívül? Most jelenleg inaktív a betegségem

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szántó Antónia válasza SLE témában

Kedves Kérdező!

Nem csak az SLE számít, hanem az is, hogy van-e valamilyen thrombosisra hajlamosító tényezője (pl. antifoszfolipid antitest) . Ezt a gondozó immunológus fogja tudni megmondani Önnek. Ha nincs, akkor alacsony hormontartalmú fogamzásgátló tablettát szedhet.

Kérdés: 2011. január 23., 14:28; Megválaszolva: 2011. január 25., 12:45
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
Autóimmun beteg covid vakcina
Cronh beteg vagyok, ajánlja-e...
oltási tanács kérése COVID-dal...
Gyógyító vizualizáció...
Hasi fájdalom gyengeség fejfájás