• Elváltozás az ujjaimon!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Raynaud szindrómám van!Egy hete duzzanatok jelenek meg az az ujjperceim között!Amelyeknek piros teteje van a duzzanattón!És érzéketlen is!Ezen tünetek jelenek meg még 4ujjamon de azok még nem pirosodnak be!És be is merevednek ilyenkor nehezen tudom ki egyenesíteni őket!Ez mi miatt van?Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Szántó Antónia válasza a raynaud témában

        Tisztelt Kérdező! Ez alapján nehéz megmondani, hogy mi a baj. Az ujjpercek közötti duzzanat és merevség inkább ízületi gyulladásra utal. Ha egy hét után sem múlnak el a tünetek, akkor mutassa meg orvosnak.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 27., 10:40; Megválaszolva: 2010. november 10., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés