• Nem tudni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elző kérdésemhez nem írtam!De járok neurológiára mivel tavasszal agyi görcsöm volt!Oly annyira hogy fénytől is iszonyú fej fájás gyötört!Most pedig a sok memória zavar szédülés meg egyebek véget de semmit nem találtak!Két hét múlva agyi rögenre megyek!Csak az az érdekes hogy több Raynaud szindrómással tartóm a kapcsolatot és oldalakon is olvasom hogy nekik is ugyan ilyen panaszuk van mint nekem!Nehéz légzés memória zavar és hasonlok amiket már írtam!És ők is úgy vannak mint én hogy mivel semmit nem találnak homeopátiás gyógyszerekkel csökkentik ezen tüneteket!De ez csak egy észre vétel!Üdvözlettel

        Dr. Szántó Antónia válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Hölgyem, a fejben is előfordulhatnak érgörcsök Raynaud-szindróma esetén, ezt a gondozó Neurológusa bizonyára tudja és ennek megfelelően kezeli.


        Dr. Szántó Antónia
        belgyógyász-immunológus

        Dr. Szántó Antónia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 15., 20:01; Megválaszolva: 2010. október 20., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: