Lelet

Megválaszolva: 2009-09-04 08: 19

A mult héten voltam vérvételen és annak az eredményét már korábban feltettem kérdésként, választ kaptam rá. A válaszsal kapcsolatban lenne pár kérdésem. A válasz szerint szervezetemben valami gyulladás, továbbá valamilyen fertőzés van jelen... Nemtudom hogy ebböl a leletböl mennyit lehet kiolvasni, de engem érdekelne konkrétabban hogy milyen gyulladásról, fertőzésről van szó? Hisz lázam értéke átlagba 37, 5C fok körül mozog, és betegnek is érzem magam pedig nem vagyok náthás, nem fáj a torkom vagy ilyesmi...Végülis ötleteket várnék hogy milyen irányba induljak, esetleg induljunk el, hisz a háziuorvosom is tanácstalan. Szerinte konkrét adatokat nem tud leolvasni hogy milyen irányba induljunk el. De közbe már hetek ota fáj a kezem és a lában be is vannak dagadva, mozgásban fájdalom miatt korlátozottak: kezdetben reumára, izületi gyulladásra gyanakodtak de a vérvétel szerint nem erről van szó. Már arra is gondoltak ök is hogy valamilkyen fertőzésről, gyulladásról van szó ami kihat a kezemre, lábamra. De hát a lázam értéke csak nem csökken napról-napra és a fájdalom is jelen van. Szedtem már gyógyszereket: kezdetben Aflamin tablettát kaptam a sebészeten, majd a reumatologián kaptam Rantudil forte tablettát. Ez utobbi megszüntette a lázat, de szedés abbahagyása után egyböl jelentkezett a láz, a fájdalom maradt. Mindenki tanácstalan. Mondták hogy ha nem lesz javulás kórházi kivizsgálásra lesz szükség. Én olvasgattam, hogy léteznek ilyen panaszokra  antibiotikumos kezelések. Én már teljesen tanácstalan vagyok, már jópár orvos látott, de ök is tanácstalanok. Esetleg ha bármi ötletük lenne, vagy bármit ajánlani tudnának, vagy valami gyóygszert ha ajánlanának, vagy bármilyen szibótű segítséget kapnák minél elöbb nagyon megköszönném.
A leletet  mellékeltem. Válaszukat előre is köszönöm.

 

Kedves Kérdező!

Rengeteg kérdést kapunk nap mint nap, sajnos már nem emlékszünk az ön konkrét laboreredményére, legyen szíves, azt is és a mostani panaszokat is egy levélben elküldeni, hogy szakértőhöz továbbíthassuk azokat.

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

A LELETET MEGINZ MELLÉKELTEM KÉPFÁJLBAM...

Dr. Csuth Ágnes válasza immunológia témában

Kedves Kérdező!

A panaszok és a leletek alapján felmerült bennem immunbetegség gyanúja, a gyulladásos paraméterek emelkedése, a mozgásszervi panaszok, a magas testhő is erre utal. Érdemes lenne egy immunológiai szakrendelést megkeresi, ahogy olvastam a leletet, csak a Reuma Faktor volt levéve, egyéb antitesteket is érdemes lenne ellenőrizni, illetve pár képelkotó vizsgálat is szükséges lenne. Nagyon érdekes az ön kórtörténete, remélem, ezzel az ötlettel hozzá tudtam járulni valamennyire az ok kiderítséshez. Ha bármilyen eredmény igazolódik, nagyon örülnék, ha tájékoztatna, kíváncsi vagyok a továbbiakra is.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. szeptember 04., 12:36; Megválaszolva: 2009. szeptember 04., 12:36
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
autoimmun betegség?
Tiszteletem! 37 éves vagyok, gyermekkorom óta Raynaud-szindrómám van. 3 inszemináción és egy lombikon vagyok túl. A lombik hiperstimulációval...
antitest pozitivitás
Tisztelt Dr. Szántó Antónia! Többszöri vetélés után végzett immunológiai vizsgálaton kiderült, hogy spermium elleni antitest pozitivitásom...
lelet értékelése
Tisztelt Dr Úr! 12.hó 1-én debreceni immunológia lelete.Vélemény: Rajnaus panaszai, izületi panaszai miatt nem dif aut immunbetegség áll...
Immunológia kérdés, Magasabb CH50...
Tisztelt Doktor Úr/nő, sikertelen lombik programok miatt, immunológia vizsgálatokat kértem. Szinte tökéletes lett az eredmény, megnéztek nagyon sok...
Az immunszerológiai vizsgálatot meg...
T. Dr Úr/Nő Immunszerólógiai vizsgálatot végzetek nálam, csontfájdalmak, csontritkulás, felszívódási zavar, és egyéb tünetek miatt. Közben...