Érbeidegződési zavar gyógyítása

Tisztelt Doktornő! Sok szakirodalmat olvastam már róla és ha ezt elmondom a kezelő ideggyógyásznak vagy más orvosoknak nem hiszik el. Ezt a betegséget antibiotikumokkal lehet kezelni. Eddig, mikor valami fertőzés miatt szedtem antibiotikumot nem sokára visszaállt a vérkeringésem. Nem tudom, hogy mi az akadálya (nem vagyok orvos) és okosnak sem tartom magam, de bíznák abban hogyha valahol így kezelnének az alapbetegségem megszűnne. Nem tudom, hogy hova forduljak ezzel kapcsolatba ahol el is hinnék. Mert a sok agyértágításban most a szemészetre küldenek, hogy nincs e valami baja a szememnek. Megköszönném ha mielőbb válaszolna: Tibor.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Raynaud témában

Kedves Tibor!

Nem tudom milyen oldalakon keresgélt a Raynaud-sy kezelését illetően, de bármelyik szakkönyvben vagy szakmai protokolban utána nézve nem szerepel az antibiotikum a választandó szerek között, így azt gondolom, hogy azért javulhattak a tünetei, mert a gyulladásos folyamat az alapbetegséget rosszabbította, annak megszűnésével javulás állt be. Nem tudok emiatt ezzel kapcsolatban Önnek olyan intézményt ajánlani, ahol így kezelnék ezt a betegséget.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 27., 15:19; Megválaszolva: 2009. június 27., 15:19
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
Autóimmun beteg covid vakcina
Cronh beteg vagyok, ajánlja-e...
oltási tanács kérése COVID-dal...
Gyógyító vizualizáció...
Hasi fájdalom gyengeség fejfájás