Érbeidegződési zavar gyógyítása

Tisztelt Doktornő! Sok szakirodalmat olvastam már róla és ha ezt elmondom a kezelő ideggyógyásznak vagy más orvosoknak nem hiszik el. Ezt a betegséget antibiotikumokkal lehet kezelni. Eddig, mikor valami fertőzés miatt szedtem antibiotikumot nem sokára visszaállt a vérkeringésem. Nem tudom, hogy mi az akadálya (nem vagyok orvos) és okosnak sem tartom magam, de bíznák abban, hogyha valahol így kezelnének az alapbetegségem megszűnne. Nem tudom, hogy hova forduljak ezzel kapcsolatba ahol el is hinnék. Mert a sok agyértágításban most a szemészetre küldenek, hogy nincs e valami baja a szememnek. Megköszönném ha mielőbb válaszolna: Tibor.

WEBBeteg szakértő válasza Raynaud témában

Kedves Tibor! Nem tudom milyen oldalakon keresgélt a Raynaud-sy kezelését illetően, de bármelyik szakkönyvben vagy szakmai protokolban utána nézve nem szerepel az antibiotikum a választandó szerek között, így azt gondolom, hogy azért javulhattak a tünetei, mert a gyulladásos folyamat az alapbetegséget rosszabbította, annak megszűnésével javulás állt be. Nem tudok emiatt ezzel kapcsolatban Önnek olyan intézményt ajánlani, ahol így kezelnék ezt a betegséget.Üdvözlettel.

WEBBeteg szakértő
Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Megválaszolva: 2009. június 27.

Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek

Raynaud-szindróma -, mennyire súlyos...
Idén februárban fagydaganatot diagnosztizáltak két lábujjamon. A középső lábujjamon azóta is állandóan zsiborgást érzek. Ha kicsit hidegebb van, nagyon fázik...
Érgőrcs. vagy mi ez?
Tisztelt Doktor. 5- NAPIG 39C- lázam volt, a fejem fájt köhögés hátfájás. Enni nem tudtam, kiszáradtam, korházba kerültem a Megyeibe, a fejemben az ér...
Hideg végtagok
Azzal kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy évek óta évszaktól függetlenül lehűlnek a végtagjaim, és sokszor az orrom is. Az teljesen mindegy, hogy a külső...
Raynaud-szindróma, gombás bőrgyulladás
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Kérem segítsen nekem! 2000-ben állapították meg nálam a Raynaud-szindrómát. Akkor mondták, hogy semmi különösebb teendőm nincs....
Lábfej lilulás
Tisztelt Doktornő! Köszönöm válaszát, Pentoxyl-EP 400mg-os tablettát szedtem Normodipine- nel. Az angiológián írták fel ezeket a gyógyszereket, azt mondták 3...
Jéghideg végtagok
Kedves Doktor Úr/Nő A kezem és lábam, szinte az egész nap folyamán jéghideg. Alig tudom mesterségesen felmegíteni, utána hamarosan újra kihül. Vékony vagyok...