Helyettesítés

Tisztelt doktornő! Említette hogy számomra nem a legmegfelelőbb gyógyszer a Cymbalta, mivel sok a mellékhatása. Erre sajnos tapasztalat útján is sikerült rájönnöm mert a szememnél igen erős belső nyomást éreztem. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyógyszerrel lehetne a Cymbaltát helyettesíteni. A válasz nagyon fontos lenne mivel a Cymbaltát már nem tudom szedni, de pozitív hatásaira szükségem van, mivel nagyon le vagyok gyengülve. Ezt a lábujjaimban, és a lábfejízületeimben is érzem már, mert fájnak és ezáltal nehéz a menés. Válaszát előre is köszönöm: Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Raynaud témában

Kedves Tibor!

A Raynaud-szindróma esetén értágítók megpróbálhatók. Kérje ennek felírását háziorvosától. A fülzúgásra ajánlanám a betahistin vagy piracetam tartalmú készítményeket. Értágítónak pentoxyphillint.

 Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. június 27., 15:32; Megválaszolva: 2009. június 27., 15:32
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
Raynaud-szindróma - mennyire súlyos...
Idén februárban fagydaganatot diagnosztizáltak két lábujjamon. A középső lábujjamon azóta is állandóan zsiborgást érzek. Ha kicsit hidegebb van...
Érgőrcs. vagy mi ez?
Tisztelt Doktor. 5- NAPIG 39C- lázam volt, a fejem fájt köhögés hátfájás. Enni nem tudtam, kiszáradtam, korházba kerültem a Megyeibe, a fejemben az...
hideg végtagok
Azzal kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy évek óta évszaktól függetlenül lehűlnek a végtagjaim, és sokszor az orrom is. Az teljesen mindegy, hogy a...
Raynaud-szindróma, gombás...
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Kérem segítsen nekem! 2000-ben állapították meg nálam a Raynaud-szindrómát. Akkor mondták, hogy semmi...
SLE
Jó napot! A kérdésem csak annyi lenne, hogy 14 évesen diagnosztizálták nálam azt, hogy lupuszos vagyok.És kiderült, hogy társult mellé raynaud...