• Hidegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        szép jó napot ismét egy számomra nem szokatlan de mégis ismeretlen okból kerestem fel önöket. a kezemen és a lábamon kesztyűszerűen és zokniszerűen hideg szokott lenni a kezem és lábam, lábamat nem látom mert általában zokniban vagyok e-miatt. De a kezem ilyenkor lila vagy kék vagy zöld mikor milyen kedve van...azt is mondták már a haverok, hogy hulla kezű meg halvérű...a kérdésem az lenne, hogy ezt mi váltja ki és hogy van-e rá megoldás ha kell rá...

        WEBBeteg szakértő válasza a hideg láb témában

        Tisztelt Kérdező,

        a leírtak alapján lehet, hogy Raynaud-szindrómája van, de több más dolog is okozhatja ezt a tünetcsoportot. Háziorvosa segítségével jelentkezzen egy területileg illetékes Immunológiai szakrendelésen.

         Üdvözlettel,

        Szántó Antónia immunológus

         


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 20:58:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: