• Sjögren szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Dr.Szántó Antóniától szeretnék kérdezni!

        T. Doktornő!

        Sjögren szindrómát diagnosztizáltak nálam egy immunológián múlt év októberében.Valamennyi eredményem meg van!  Bejelentkeztem Önhöz - május 19- re kaptam időpontot. Mivel én 500 km-ről fogok menni, szeretném tudni, hogy hogyan tervezzem az időt Debrecenben. A vizsgálatra 1 nap elegendő-e? Hogy működik ez Önöknél!

        Üdvözlettel

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Leendő Betegem,

        szeretettel várom 05.19-én. Első alkalommal járóbetegként kell csak jönnie, hozza magával minden eredményét, akkor átnézzük a leleteket. Amikor ez megtörtént, akkor beszéljük meg, hogy kellenek-e kiegészítő vérvételek vagy egyéb vizsgálatok. Ha szeretné, hogy itt vegyük gondozásba és van olyan panasza / tünete, amely miatt vagy a kezelés vagy a diagnosztika kórházi körülmények között célszerű, akkor megbeszélünk egy kórházi osztályos felvételi időpontot a közeljövőre.

        Üdvözlettel,
        Dr. Szántó Antónia


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 20:52:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 16:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: