• Autoimmun betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kb.egy éve diagnosztizáltak nálam kevert kötőszöveti autóimmun betegséget. Azóta napi 4 mg. Medrolt és heti 10 mg. Methotrexátot szedek. Amikor kezdődtek panaszaim, (még nem szedtem a gyógyszereket), az egyéb panaszaimon kívül nagyon elkezdett hullani a hajam. Megváltozott a szerkezete is, régen göndör volt, most pedig egyenes és nagyon kevés. Az lenne a kérdésem, hogy ez még változhat-e jó irányban vagy pedig ilyen marad? Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Kérdező!

        Nem feltétlenül van összefüggés a hajszerkezet megváltozása és az autoimmun betegsége között. Ez inkább akkor szokott előfordulni, ha valamilyen citosztatikus kezelés hatására kihullik valakinek a haja és másként nő vissza. Szerintem speciális vitaminok szedésével inkább tud változtatni a haja minőségén.


        Üdvözlettel,
        Szántó Antónia immunológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 21:55:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: