• Enbrel injekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy jelenthet e bármiféle problémát az, ha a beadott injekció( Enbrel )helye, ami a combom, ott a szúrás körül fehér folt jelent meg (világosabb, mint a bőröm színe)és keményebb? A szúrás helye fájdalmasabb is. 20 éves vagyok, rheumatoid arthritis miatt kapom a biológia terápiát. Válaszát és segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Puskás Réka válasza a biológiai terápia témában

        Kedves Kérdező! Elvileg lehetséges bőrreakció az injekció helyén, de ez nem szokott problémát okozni. Javaslom, hogy fényképezze le a foltot úgy, hogy mellé mérőszalagot tesz és legközelebb, amikor kontrollra megy, mutassa meg az orvosának a képet és vigye el ugyanazt a mérőszalagot is. A tervezett kontrollig nincs semmi teendő a folttal, ha magától nem nő, fáj jobban és nem változik gyorsan. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2014. március 05., 14:42; Megválaszolva: 2014. március 13., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: