Érgőrcs. vagy mi ez?

Tisztelt Doktor. 5- NAPIG 39C- lázam volt, a fejem fájt köhögés hátfájás. Enni nem tudtam, kiszáradtam, korházba kerültem a Megyeibe, a fejemben az ér kidagadt a homlokomon, fejtetői fájdalmam volt. Éreztem hogy az agyierekben ceruzaszerüen fájdalmaim keserevesek, Raynaud szindromám van, 37- éve, chinotált szedek. Gyulladást állapitottak, meg, de mivel a fertőzőn volt hely 1- hét után hazaküldtek, viszont a felsőfejtő fájdalmam csak enyhült de nem szünt meg. Szédülök, aluszékony vagyok ilyen zsibongó fájdalmat érzek néha. A fejfájás az folyamatos. Volt sok minden a Rényoval, de ilyen még nem volt. Tüdögyulladás, t fertőzést kizártak. Köszönette. Dallos Pálné.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szántó Antónia válasza raynaud témában

Kedves Hölgyem,

nem hiszem, hogy ezt a Raynaud-szindróma csinálta. Ha a Westergreen-értéke is magas (50 fölötti) , akkor egy arteritis temporalis nevű betegsége lehet, amire szteroidot kell kapnia, de mindenképpen menjen vissza orvoshoz, ha nem múlik a fejfájása. Az arteritis temporalison kívül ugyanis számos más oka is lehet a fejfájásnak.

Üdvözlettel,

Kérdés: 2012. május 09., 14:41; Megválaszolva: 2012. május 10., 15:21
Kérdések és válaszok: Autoimmun betegségek
Raynaud-szindróma - mennyire súlyos...
Idén februárban fagydaganatot diagnosztizáltak két lábujjamon. A középső lábujjamon azóta is állandóan zsiborgást érzek. Ha kicsit hidegebb van...
hideg végtagok
Azzal kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy évek óta évszaktól függetlenül lehűlnek a végtagjaim, és sokszor az orrom is. Az teljesen mindegy, hogy a...
SLE
Jó napot! A kérdésem csak annyi lenne, hogy 14 évesen diagnosztizálták nálam azt, hogy lupuszos vagyok.És kiderült, hogy társult mellé raynaud...
Raynaud-kór
Kedves Doktornő! Az előzetes vizsgálatokon már túl vagyok a Raynaud-kórral kapcsolatban, de a vizsgálatokat végző orvook csak annyit mondtak, hogy...