• Anti-foszfolipid szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        mitől lehet az SLE mellett, anti-foszfolipid szindrómám is?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a autoimmun betegség témában

        Az egyes autoimmun kórképek társulhatnak egymással. Az antifoszfolipid szindróma egy viszonylag gyakran társuló eltérés az SLE mellé, melynek a pontos okát megmondani nem lehet, hiszen az autoimmun betegségek kialakulásában többféle tényező szerepet játszik.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 02., 21:55; Megválaszolva: 2012. február 03., 17:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: