• Asztma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem DRur/nő Azt szeretném megkérdezni, hogy astmás ill. tüdötágulatos vagyok a tüdő tágulatot szövetan alapján álapitoták meg az lene akérdésem,hogy e valamelyik betegség lehet e? a szapora sziv müködés okka utólag 255-ös tahicardiát mutatot az ékg de mire korházba vitek spontán stabilizálódot a sziv müködés persze infuziós kezelés után az ultra hangon jelentőseb eltérés nem látható akkor mi? okozhatya ez már nem az 1-ső eset válaszát előre is kösszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a asztma témában

        Tisztelt Kérdező! A tüdőbetegségek hosszútávon okoznak szív problémákat. Amennyiben már több alkalommal volt ritmuszavara legyen egy kardiológiai kivizsgálás. Addig is szedjen magnéziumot. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 19., 10:40; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: