Asztma

Tiszteletem DRur/nő Azt szeretném megkérdezni, hogy astmás ill. tüdötágulatos vagyok a tüdő tágulatot szövetan alapján álapitoták meg az lene akérdésem, hogy e valamelyik betegség lehet e? a szapora sziv müködés okka utólag 255-ös tahicardiát mutatot az ékg de mire korházba vitek spontán stabilizálódot a sziv müködés persze infuziós kezelés után az ultra hangon jelentőseb eltérés nem látható akkor mi? okozhatya ez már nem az 1-ső eset válaszát előre is kösszönöm

Dr. Boros Miklós válasza asztma témában

Tisztelt Kérdező!

A tüdőbetegségek hosszútávon okoznak szív problémákat. Amennyiben már több alkalommal volt ritmuszavara legyen egy kardiológiai kivizsgálás. Addig is szedjen magnéziumot. Alkohol- és dohányzási tilalom.

Kérdés: 2011. március 19., 10:40; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:24
Kérdések és válaszok: Asztma
asztmatikus allergia
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Férjem több dologra allergiás (szőr, fűfélék, por stb.) Ezekre nehéz légzéssel, sípoló levegő vétellel reagál....
Astma és táplálék kiegészítő!
Tisztelt Doktor úr/Doktor nú Allergiás asztmám van hála égnek sportolásomba nem szól bele ezért rendszeresen edzek heti 3 alkalommal. Jelenleg...
Leszázalékolás?
Tisztelt hölgyem/ uram! Sajnos elég súlyos asztmám van, olyannyira, hogy a nyári melegben nem tudok kimozdúlni mert befulladok. Sokszor arra ébredek...
Steroid vs. C-vitamin
Üdvözlöm! 1 éves korom óta asztmás vagyok, azóta kell szednem az állandó gyógyszereimet. Az asztmámat kiválthatja terhelés [futás, ha nehezet...
Mi lehet az ok?
Tisztelt Webdoktor! Tavaly tavasszal kezdődtek a problémáim.Gyomorfájás, étvágytalanság, fogyás, légszomj, állangdó torokfájás, mígnem...