• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktorúr! Az édesanyám 6-7éve allergiás és asztmás.Szinte mindenre alleriás és nem érez szagokat.A tüdő kórházba kell neki járni kezelésekre évente 3alkalommal.Az utóbbi kezelés során az állapota rosszabbodott.Nagyon nehezen kap levegőt és nagyon fullad.A gyógyszerek amiket szed nem használnak neki.Segítséget szeretnék kérni,hogy lehet ezt a betegséget gyógyítani,esetleg csillapítani!Segítségüket előre is köszönöm!M.B

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Mivel már több alkalommal is kezelték kórházban az édesanyját,  így ott valószínűleg alapos kivizsgálásban részesült. Sajnos az internetes válaszadás lehetőségei kimerülnek ilyen esetben, hiszen az édesanyja állapota sokkal szorosabb orvosi felügyeletet, akár ismételt kórházi benfekvést is szükségessé tehet. Ahhoz, hogy a gyógyszeres kezelést ellenőrízni, szükség esetén módosítani lehessen javaslom, hogy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi allergológiai centrumot, ahol fognak önöknek segíteni.

        Tisztelettel: Dr Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-06 22:57:32; Megválaszolva: 2011. július 29., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés