Allergia

Tisztelet Doktorúr! Az édesanyám 6-7éve allergiás és asztmás.Szinte mindenre alleriás és nem érez szagokat. A tüdő kórházba kell neki járni kezelésekre évente 3alkalommal. Az utóbbi kezelés során az állapota rosszabbodott.Nagyon nehezen kap levegőt és nagyon fullad. A gyógyszerek amiket szed nem használnak neki.Segítséget szeretnék kérni, hogy lehet ezt a betegséget gyógyítani, esetleg csillapítani! Segítségüket előre is köszönöm! M.B

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza allergia témában

Kedves Kérdező!

Mivel már több alkalommal is kezelték kórházban az édesanyját, így ott valószínűleg alapos kivizsgálásban részesült. Sajnos az internetes válaszadás lehetőségei kimerülnek ilyen esetben, hiszen az édesanyja állapota sokkal szorosabb orvosi felügyeletet, akár ismételt kórházi benfekvést is szükségessé tehet. Ahhoz, hogy a gyógyszeres kezelést ellenőrízni, szükség esetén módosítani lehessen javaslom, hogy keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi allergológiai centrumot, ahol fognak önöknek segíteni.

Tisztelettel: Dr Jóna Angelika

Kérdés: 2008. június 06., 22:57; Megválaszolva: 2011. július 29., 12:17
Kérdések és válaszok: Asztma
Asztma és koronavírus oltás
Tisztelt Doktornő! 4 éve a tüdőgyógyász szakorvos Asthma-t állapított meg. Az értékeim: FVC 102%, FEV1 92%, FEV1/FVC 78 és FMF 65% voltak. Akkor...
Emfizéma panaszok
Richárd vagyok 25 éves 175 cm és 82 kg. Az utóbbi egy évben fogytam 15 kg-mot (lelki okokból is mert meghalt a nagymamám) illetve nagyon igyekszem...
Általanos k
Spirometria eredmény
Asztma lenne!?
Jó napot! Régóta fennálló nehézlégzésem van, amit a meglévő pánikbetegsegnek tudtam be eddig. Viszont egyre inkább nehezen kapok levegőt ami...