• Ekcéma vagy allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A lábfejemen piros viszkető,száraz foltohttps://www.webbeteg.hu/orvos_admink jelentek meg a V alakú papucsom anyagja mentén. Soha nem megyek papucs nélkül idegen zuhanyzókba illetve fürdőkbe. Még soha nem volt ekcémám és ennyire piros foltok még nem jelentek meg rajtam. Érdeklődni szeretnék, hogy ez ekcéma vagy talán allergia? Mivel kezeljem ami kellőképpen hatásos? Segítségét előre is köszönöm: B.F.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ekcéma témában

        Valószínűleg kontakt allergiás ekcéma, javasolt háziorvosát vagy bőrgyógyászt felkeresni, addig is tegyen rá szárító rázókeveréket és szedjen antihisztamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 01., 00:20; Megválaszolva: 2011. november 02., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés