• Allergia gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! 2 éve szedek allergiára napi 1 Lertazin-t. A tüneteket el is mulasztotta,a kérdésem viszont az lenne,hogy mennyi ideig szedhető ez a gyógyszer. A szakorvossal aki felírta sajnos nagyon bonyolult beszélnem,ezért teszem fel itt a kérdést. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        kedves Kérdező! A Lertazint évekig lehet szedni, nincs hosszútávon káros mellékhatása. Csak tüneti szer, ha abbahagyja, visszajönnek a tünetek. Az allergén specifikus immunterápia segíthet esetleg. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 11., 12:39; Megválaszolva: 2011. október 11., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: