• Kérhetek-e konkrét vizsgálatot?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Az utóbbi időben gyakran érzek csont-, és ízületi fájdalmakat, égető érzést a bőrömön , szédülést, erős szomjúságot, fokozott vizeletürítési kényszert, időnként szorongást, idegességet. Az említett tüneteket mindig ugyanabban a két épületben tapasztalom, ha kimegyek szabad levegőre, a jelenség megszűnik. Már voltam egy általános allergia vizsgálaton, ami negatív erdményt hozott. Kérhetem-e a háziórvost hogy írjon beutalót vegyszer allergia vizsgálatra. Magánrendelőben végeznek-e ilyen vizsgálatot, ha igen hol?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A háziorvos csak az allergológia szakrendelésre tud beutalót adni, a speciális vizsgálatot itt kell kérnie, nem a háziorvosnál, TB támogatott rendeléseken is változó, hogy milyen allergiát tudnak vizsgálni, az a legjobb, ha egyetemi klinika szakrendelésére kér beutalót, itt elég széles a paletta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 08., 07:27; Megválaszolva: 2011. október 09., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés