• Lilásan erezett rész a mellen, érzékeny

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Web-beteg! Immáron harmadjára fordulok önökhöz és meg kell, hogy mondjam, nagyon megszerettem az oldalt, rengeteg hasznos információ birtokába jutottam. Az első kérdés az lenne, hogy az allergiával járó, roham-szerű köhögés, így, október elején is elképzelhető? Volt szeptemberben egy mandulagyulladásom és azt gondoltam, hogy amiatt van ez a borzasztó köhögés. De miután befejeztem a háziorvosom által felírt gyógyszer szedését, csupán a fájdalom szűnt meg. A köhögés leginkább éjszakánként jelentkezik! A másik kérdés, ami így írás közben eszembe jutott: néhány évvel ezelőtt észrevettem a jobb mellemen egy nagyjából negyed tenyérnyi lilásan erezett részt. Nem mondanám, hogy különösebben fájt, érzékeny volt. A nőgyógyászom nem mondott rá semmi, azt mondta, hogy ott kicsit erezettebb a mellem. Időközben nőgyógyászt váltottam, a dr. Úr elküldött mell-ultrahang vizsgálatra. Kóros elváltozást nem találtak. Ami még érdekes, hogy például egy jó meleg fürdő után 1-1, 5 cm-es vöröses udvar jelenik meg körülötte. Előre is köszönöm a válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! A mellelváltozást figyelje, időszakosan nézesse meg nőgyógyászával, pl. az éves kontrollok során. Valószínűleg ártalmatlan éranyajegy van a mellén. A köhögés kapcsán: allergia természetesen létezik ősszel is, ilyen pl. a penészgomba vagy a poratka allergia. Ezek télen is okozhatnak köhögést, nehézlégzést. Kivizsgálás tisztázhatja a köhögés okát, menjen el gégészetre és allergiavizsgálatra, a tüdőgondozóba. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. október 01., 12:08; Megválaszolva: 2011. október 03., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!