• Csalán kiütés és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megtudni ha jó pár éve (kb.4 éve)csalánkiütéses vagyok és babát szeretnék befolyásolhatja-e a terhességet és a baba fejlődését a kiütés és az allergia gyógyszer használata? Nem derült ki a csalánkiütés oka.Pedig rengeteg vizsgálaton vagyok túl. Köszönettel Ili.

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia ellenes szer, terhesség témában

        Kedves Ili! A csalánkiütés nem befolyásolja a baba fejlődését, ha nincsen speciális oka (pl. immunológiai rendellenesség, pajzsmirigy betegség stb.). Az allergiagyógyszer viszont a terhesség első-második harmadában nem szedhető! Elvileg maga a terhesség viszont átmenetileg csillapítani fogja a kiütések megjelenését, lehet, hogy el is múlik végleg. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 19:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés