• Allergia terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Terhességem hatodik hónapjában járok és súlyos szénanáthával küzdök már három hete. Nem tudom , hogy milyen kezelést alkalmazhatok a terhesség miatt. A tünetek már szinte elviselhetetlenek. Kérem segítsen, mert már aludni sem tudok. Segítségét előre is köszönöm.

        Dr. Csáki Csilla válasza a szénanátha témában

        Kedves Kérdező! Vényre kapható, nagyon hatásos gyulladáscsökkentő orrsprayt használhat. Ilyenek pl. az Avamys és a Nasonex. Írasson fel háziorvosával Avamys orrsprayt, ebből használjon napi 2x2 szippantást! Gyógyszer szedése (Claritine) a 7-8-9. hónapban megengedett. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 08:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 07:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: