• Immunrendszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az a problémám hogy nyáron nagyon allergiás vagyok olyan szinten hogy ha kimegyek a lakásból egyből tüsszögök és elkezd viszketni a szemem és annyira bedagad hogy nem látok több gyógyszert is kipróbáltam de semmi télen meg állandón beteg vagyok mindent elkapok torok gyulladás tüdőgyulladás és lázas is vagyok olyankor van hogy teljesen elmegy a hangom megse tudok szólalni.van hogy kijön az allergián csaképpen nem tudom mire amikor előzőnap ugyanazt ettem és ugy néztem ki mint aki beleesett volna egy csalánbokorba ,és sajnos. Amikor megvan a menstruációm mindig kijön a herpesz a számon és nagyon zavar lehet ezzel valamit kezdenni immunerősítőt ha igen akkor melyiket kellene ? előre is köszönöm:) egy kétségbe esett lány

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Allergológiai kivizsgálást javaslok, addig is, amikor szenved az allergia tüneteitől, szedjen antihisztamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 05:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 28., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés