• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy már több mint 10 éve pollenallergiában szenvedek. Az utóbbi pár évben azt is észrevettem, hogy képtelen vagyok bármilyen gyümölcsöt megenni, mert zsibbad és viszket a nyelőcsövem, a szájpadlásom, a nyelvem. Elég egy szem cseresznye, vagy akár egy fél szem szilva is... képtelen vagyok bármire... Kérném segítségét, hogy létezik e erre valamilyen megoldás? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Krisztina

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Krisztina! Pontosan kellene tudni, mire allergiás és ennek megfelelő kezelést alkalmazni. Immunterápia is szóba jöhet, hosszú távon ez a legeredményesebb, de tüneti gyógyszerek is segíthetnek ill. a keresztallergiát kiváltó nyers gyümölcs ill. zöldség tudatos elkerülése. Utána kellene kicsit járnia a problémájának! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 20:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés