• Kókuszallergia.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Csáki Csilla Doktornő! A minap küldtem Önnek a kókuszallergia gyanúról a levelet. Kiegészíteném azzal, hogy még aznap éjjel -mikor a levelet küldtem- fél 3-kor arra ébredtem, hogy zsibbad a szám, felkeltem és tükörbe nézve szemmel látható szájduzzanatot tapasztaltam, illetve a bal szemem körül is kisebb duzzanat jelent meg. Ittam rá 2x500 mg Ca tablettát, majd visszafeküdtem. Reggelre lentebb ment de körülbelül 7-8 óra múlva kezdett visszahúzódni a duzzanat. Elképzelhető, hogy az előző éjjeli "belső" rosszullét illetve a 24 órával későbbi duzzanat közt összefüggés van? Azt gondoltam, hogy azonnal látszódik ha ételallergiáról van szó. Holnap kérek beutalót a háziorvostól és megyek be vele a legközelebbi kórházba. Remélem nincs sok várakozási idő az allergológiára. Üdvözlettel:

        Dr. Csáki Csilla válasza a kókuszallergia témában

        Kedves Kérdező! A szem-szájduzzanat megjelenése valószínűleg összefügg a korábban észlelt rossz érzéssel. Javaslom én is a mielőbbi allergológiai és gasztroenterológiai kivizsgálást! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 21:51; Megválaszolva: 2011. július 26., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: