• ??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözöm! Már egy idely észrevettem a bőrömön ,hogy ha bármilyen kisebb karcolás vagy akkár csak ha megvakarom a bőröm bárhol akkor abban az érintkezési felületben a bőröm egy pillanat allat elsönek bepitosodik,majdt utána megduzzad ,ez kb 30-40 perc után elmullik.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csalánkiütés témában

        A tünetek fizikális urticaria diagnózisát vetik fel. Érdemes lenne bőrgyógyászati allergológiai szakrendelésre elmenni, hogy valóban erről van-e szó, illetve kezelést itt fognak tudni javasolni. Addig is antihisztamin segíthet a tünetek enyhítésén.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 04., 19:48; Megválaszolva: 2011. július 05., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! 3 éve volt egy gerincsérv műtétem és azt követően fájdalomcsillapítónak Tramadolt adtak. Ezt az elején “rendszeresen” kellett szednem kb. 3 héten keresztül,amíg nem múlt el a fájdalom. 100mg volt a kezdő...