• TSH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Lehet csalankiutesem alacsonyabb TSH ertek miatt?mivel 19 evesen kivettek a pajzsmirigyemet,azota szedem a levothyroxint,es a doktorom mondta hogy a TSH -om a normalisnal alcsonyabb kell legyen mivel nincs pajzsmirigyem.Ezert felemelte a heti dozsiomat, de azota tobbszor voltam a surgossegin,szam,fulem dagadott be,meg az uvulam is,kiuteseim vannak,meg ha dietazok is,rengetek doktornal voltam nem tudjak mi lehet az oka,allergiologus szerint nics etel allergiam a szervezetem okozza.Koszonom valaszat Kanadaban alkom itt a THS ertek 0.35-5 mU/L es nekem most 0.17

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csalánkiütés témában

        Kedves Kérdező! A pajzsmirigy gyulladása áll sokszor összefüggésben csalánkiütéssel, nem annak eltávolítása. Javasolt lenne gócot kutatni, allergiavizsgálatokat végezni, esetleg autológ szérumtesztet csinálni. Kérje allergológus segítségét!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 30., 01:03; Megválaszolva: 2011. július 01., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: