• Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az arcomon,karomon piros foltok alakulnak ki.ugy gondolom napallergia.viszket.néha halvány néha erősebb.e vitaminos alapozóval kenem magam.kérem segitsen mit tehetek ellene?

        Dr. Gál Mónika válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Az említett foltokat okozhatja allergia, de leginkább nem "napallergiára" kell gondolni. Tavaszi pollenek, fényérzékenyítő kozmetikumok is okozhatnak ilyen tüneteket. Amennyiben a napnak szerepe van benne, erős fényvédő használatának javítania kell a tüneteken. Ellenkező esetben javaslom, hogy jelentkezzen bőrgyógyászati vizsgálatra.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 14., 08:51; Megválaszolva: 2011. május 16., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés