• Kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Lassan másfél hete szedek fogamzásgátlót(dienillet) Kb 3 napja apró kiütések vannak a lábszáramon és a combomon. Először azt hittem,hogy szörtüsző ,mert teljesen ugy néz ki,csak épp néha viszket. Az lenne a kérdésem,hogy a fogamzásgátló okozhat e ilyet? És hogy hagyjam e abba a szedését? Más mellékhatást nem tapasztaltam,allergiás soha nem voltam semmire. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Mnden új gyógyszer okozhat allergiás reakciót. Ezek gyakran nem azonnal, hanem néhány hét elteltével alakulnak ki. Elképzelhető, hogy itt is a gyógyszer hatása áll a háttérben. Kérdezze meg erről a gyógyszert felíró orvosát! Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 12:08; Megválaszolva: 2011. április 20., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés