• Bőrviszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány napja a hasam elkezdett viszketni.Első nap még nem annyira,de a másidik nap már igen,és olyan pirosfoltok vannak a hasamon.Ugy néz ki a bőröm,mint amikor "kiráz valakit a hideg" és "borsózik" a bőröm...mint valami varanygos béka! A viszketés nagyon kellemetlen!! De csak a hasam egyik felén..és egy picit még a hátamon is. Amugy a test tobbi részén még nem vettem észre. Ez az ekcéma lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Valamilyen kontakt allergia, irritáció jön szóba elsőként. Át kellene gondolni, hogy volt-e valami új, amivel érintkezett a bőr (testápoló, szappan, stb.). Ha a tünetek nem enyhültek, a háziorvos felkeresése szükséges, ha panaszaid fokozódnak, antihisztamint vegyél be, vény nélkül kapható a patikában.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 12., 15:59; Megválaszolva: 2011. április 13., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: