• Allergia kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Évek óta küzdök allergiával. Ételallergiám is van, ami egyre súlyosabb tünetekkel jár, tavasszal pedig előjön a pollenallergiám. Az lenne a kérdésem, hogy mikor kezdjek, és mit szedni, hogy idén kevésbé legyen kellemetlen? Ebben a tavasztól őszig tartó időszakban állandó tüsszögés, torok, szem, és fül viszketés a legkellemetlenebb tünet.

        Dr. Csáki Csilla válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Legjobban akkor tenné, ha elmenne allergológushoz, hogy pollenszezonjának megfelelő időszakban, a legjobb kombinációban szedhesse az allergiagyógyszereket, ahogy a szakember Önnek beállítja. Ha erre nincsen lehetősége, háziorvosával írasson fel vényköteles tablettát és gyulladáscsökkentő orrsprayt! Akkor kezdje el ezeket használni, amikor érzi, hogy kezdődnek a tünetei. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 02., 23:50; Megválaszolva: 2011. április 05., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés