• Atopias dermatitis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Szeretném megtudni, hogy kisfiam betegsége, atopias dermatitis, tojás érzékenység-re kérhetek-e emelt szintű családi pótlékot? Születése után azonnal tejallergiát állapítottak meg, de nem tájékoztattak arról, hogy létezik ilyen lehetőség. 1.5 éves korára kiderült, hogy tojás, és atopias dermatitis maradt, plussz kap Cetirizin Hexalt allergiára. Lehetséges, hogy kaphatnánk emelt családi pótlékot? Az orvosa Dr. Tokodi Székesfehérváron. Köszönettel: Klupács Klaudia

        Dr. Csáki Csilla válasza a tojás allergia témában

        Kedves Klaudia! Igazolt tojásfehérje allergia esetén kórházi háttérrel rendelkező gyermek gasztroenterológián tudnak megállapítani kislányának felemelt családi pótlékot. Atópiás dermatitis súlyos formája esetén bőrgyógyász adhat ilyen javaslatot. Üdvözlettel: Dr. Csáki Csilla


        Dr. Csáki Csilla
        allergológus

        Dr. Csáki Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 17., 16:46; Megválaszolva: 2011. március 19., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés