• Piros, viszkető, szúnyogcsípésszerű folt az arcon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Segítségét szeretném kérni, mivel átlagosan naponta egy alkalommal mindíg kijön az arcomon egy szúnyogcsípéshez hasonló enyhén viszkető piros folt, az arcomon!Általában egy napig tart és másnapra elmúlik!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csalánkiütés témában

        Apró csalánkiütésről lehet szó. Hagyja ki az arcápoláshoz szükséges kozmetikumokat, csak hydrophil kenőcsöt használjon. Ha így sem javul, forduljon bőrgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 02., 10:35; Megválaszolva: 2011. február 05., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés