HIDEGALLERGIA OKA

MILYEN AUTOIMMUN BETEGSÉG LEHET A HÁTTÉRBEN HA A JÉGKOCKATESZT IS POZITÍV LETT? CSAK IMMUNOLÓGUS VAGY BELGYÓGYÁSZ SZAKORVOSHOZ IS LEHET FORDULNI? GYÓGYSZER NÉLKÜL SZERVI ELVÁLTOZÁST OKOZHAT-E? VÁLASZÁT KÖSZÖNETTEL FOGADOM

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gál Mónika válasza allergia témában

Tisztelt Kérdező!

Jégkocka teszt hideg kiváltotta csalánkiütés esetében szokott pozitivitást adni. Feltételezem ilyen tünetek miatt vizsgálták. Ezen hideg allergia kiváltója lehet valamilyen rejtett góc a szervezetében. Ennek kivizsgálásában háziorvosa segíthet, az allergiás tüneteket pedig bőrgyógyászati- allergológiai szakrendelés hivatott kezelni.

Dr. Gál Mónika
Dr. Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus
Kérdés: 2011. január 07., 22:57; Megválaszolva: 2011. január 11., 11:33
Kérdések és válaszok: Allergia
Minden napom rettegés az allergiáim...
Üdvözlöm. Tavaly háromszor volt súlyos allergiás rohamom. Egyszer egy antibiotikum miatt, kétszer pedig hajfestéktől. Voltam allergia vizsgálaton...
Allergia vagy más?
November vége december elején volt egy tüdőgyulladásom. Láz nem volt, gyorsteszt és PCR teszt negatív volt. A fő tünet, ami most már 3 hónapja...
Kaphatok-e COVID-19 oltást?
Általános allergiavizsgálat
Görcsöl és megdagad a nyelvem