• Szem Körüli Fekete Karikák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!Már nagyon régóta Fekete Karikák vannak a szemem körül!Utánna olvastam a neten h mitől lehet!Agyi vérkeringésem rossz agy oxigén ellátása?Nem tudom!Vitamin hiány?Nem hiszem szedem 4 hónapja a Supradyn multivitamin drazsét de semmi változás!Aztán testápolóval maszírozni sokat!Ez valamennyire használ decsak egy napig és nem 100%-osan inkább 50%-ot halványít!Néha fel is dagad és olyan mintha víz lenne benne de az elszokott mullani és ritka!És van olyan 10 éve fülzúgásom is ami már nem zavar ezért nem foglalkozok vele!Lehet ezis agyi vérkeringészavar!Ha magaszerint is ez a bajom kérem ajánjon valamilyen gyógyszert illetve kezelést!Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szem körüli fekete karikák témában

        Alkati tulajdonság is lehet, illetve allergiás betegeknél gyakori. Ha van egyéb allergiára utaló panasza, ez irányú vizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 06., 22:27; Megválaszolva: 2011. január 08., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés