• Bőrkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Általában minden fürdés után kipirosodik és felhólyagosodik a bőrőm. Van amikor kevésbé és pár perc alatt elmúlik, viszont van amikor az egész testemen jelentkezik és akár órák kellenek, hogy elmuljon. Nem csak meleg víztől, néha tengerben/medencében is előjön. Stresszes helyzetben szintén éreztem már, hogy a bőröm viszketni kezd és megjelennek ezek a foltok. Körülbelül már 2 éve tart ez. Mi lehet az oka? Mit javasol a kezelésére? Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csalánkiütés témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben csalánkiütés jelenik meg, akkor az a víztől is kialakulhat, tehát egyes fizikai hatásokra is kialakulhat csalánkiütés. Mindenképp bőrgyógyászati allergológiát keressen fel. Oldalunkon részletesen olvashat a csalánkiütés formáiról, kezeléséről, kivizsgálásáról.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 07., 20:10; Megválaszolva: 2010. október 08., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés