• Allergia u.a.hozzászóló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! inhalálok forró meleg víízzel.nem használok se orrcseppet se orrspray-t! és nem tartom az ujjaimat az orromban sem.vagyis nem turkálom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Olvasónk! A kérdésküldő rendszer anonim, ráadásul allergia témában számos kérdést kapunk, ezeket több szakértő válaszolja meg, ezért nem tudjuk beazonosítani, hogy melyik korábbi kérdéssel kapcsolatban reagált. Csatolja az előzményeket, és így a korábban megválaszolt kérdés szakértőjének tudjuk továbbküldeni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 12:32; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés