• Nyomó érzés a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Nő/Úr! Az utóbbi időben, nem mindig csak időnként furcsa nyomó érzést érzek a torkomban!A nyirok csomóim enyhén duzzadtak!Tudni kel hogy nyáron asztmát és allergiát állapítottak meg nálam, de ekkor még a torok problémám nem állt fent.Csináltak teljes vérképet ami teljesen jó lett, háziorvosom megvizsgálta a torkom de semmi komolyat nem állapított meg egy egyszerű torokgyulladáson kívül.További voltam hasi ultrahangon ami szintén semmit nem mutatott,ekg ami szintén jó volt, teljes mellkasi röntgen amin szintén nem lehetett semmit látni.Minden leletem vizsgálat jó lett, szóval nem értem mi is lehet ez a nyomó érzés nem fáj amikor nyelek és nem is nehéz csak furcsa!Kérem szíves tanácsát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombócérzés témában

        Kedves Kérdező! A gombócérzés oka lehet fül-orr-gégészeti eltérés, az említett allergia. Szedje a gyógyszert, és ha nem szűnik, kezdeményezzen a háziorvos kivizsgálást, ugyanis egyéb oka is lehet, pl. pajzsmirigy-megnagyobbodás, reflux, lelki ok, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 20., 18:52; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés