• Kiütéses Allergia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr, DoktorNő! Kb. másfél hónappal ezelőtt számomra eddig ismeretlen kiütések jöttek ki rajtam. Elmentem bőrgyógyászhoz, de nem tudta megállapítani mi a probléma. Felírt rá kenőcsöt, és kapszulát, de az csak a felületi problémát szüntette meg. Pár nappal ezelőtt ismét megjelentek rajtam ugyanezek a kiütések, és arra gyanakszom, hogy alkoholtól jött elő. Nem szoktam sűrűn alkoholt fogyasztani, csak néha egy sört, de utána mindig belobban. Mióta egyáltalán nem fogyasztok szeszes italt, azóta mintha kezdenének visszahúzódni. Szedjek rá valamilyen gyógyszert, vagy el fog múlni magától? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: H. Anna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Anna! Próbálja meg egyelőre gyógyszer nélkül, érdemes lenne a sörfogyasztást kerülni, előfordulhat, hogy valamelyik összetevője okozza az allergiát. A bort is kerülje, mert abban olyan aminok vannak, amik direkt hisztamint szabadítanak fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 08:08; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés