Keserű szájíz és a parlagfű allergia

Azt szeretném megtudni, hogy lehet e összefüggés a parlagfű allergiámnak a keserű szájízhez.Néhány napja nagyon felerősödtek a z allergiám tünetei.Claritine-t kezdtem el szedni.Közel azonos időben a gyógyszer szedésével, keserű szájíz jelentkezett nálam, amit evés és ivás után érzek. Előre is köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

Kedves Hölgyem! Elképzelhetőnek tartom, hogy a Claritine mellékhatásáról lehet szó, de ez csak akkor derül ki, ha a gyógyszer elhagyására megszűnnek a panaszok. Egyéb oka lehet reflux, ami előfordulhat, hogy épp most jelentkezett.

Kérdés: 2010. augusztus 31., 07:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 11:37
Kérdések és válaszok: Allergia
Kaphatok-e COVID-19 oltást?
Általános allergiavizsgálat
Görcsöl és megdagad a nyelvem
Szelén-allergia?
Várandósság - allergia