• Levemir allergia lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ur/no! Nemrel lett felfedezve a cukorbetegsegem es Levemir inzulint kapok este 1/2 10 orakor 28 egyseget,amitol normalis lett a cukorertekem.Viszont a szuras helye nagyon megkemenyedik megpirosodik es nagyon viszket.En a labamba / comb felso felebe adom. Nem tudom mivel kezeljem a szuras helyet? Koszonom hogy meghallgatott!

        Dr. Gál Mónika válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező! Igen ritka az inzulinkészítményekokozta allergia. Egy helyi gyulladásos reakciókialakulhat. A bőrünk különböző területeinek érzékenysége igen különböző. Tanácsolom, hogy kérjen segítséget az inzulint beállító orvostól, lehetséges, hogy más területre beadva a szert, nem alakul ki a leírt tünet.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 22., 22:21; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés