• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Ez az érzés nem állandóan van, hanem csak néha. Hörgésnél érzem, hogy mozog valami a torkomba. Egyébként nyelésnél nem érzem, légzésben nem akadályoz. Lehet pszichés alapon is ? Sajnos pánikbetegségben és szorongásban szenvedek. Válaszát előre is köszönöm! Allergia? Érkezett:2010-08-12 19:46:26 Kedves Doktor Úr/Nő! Párszor már történt velem olyan, hogy duzzadtnak éreztem a torkom. Megnéztem a torkomat.. semmit nem láttam. A manduláknál érzem ezt a duzzanatot. Ön szerint mi lehet, és mit tehetek ellene? Nagyon zavaró. Válaszát előre is köszönöm! Válasz:2010-08-13 13:53:50 Kedves Hölgyem! Menjen el egy fül-orr-gégészeti vizsgálatra, akár allergia is lehet, de pl. fertőzés okozta gyulladás, térfoglaló folyamat is. Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető családorvos

        Dr. Csuth Ágnes válasza a allergia témában

        Kedves Hölgyem! Ez nem kizáró tényezője az allergiának. Ahogy írja valóban lehet akár pszichés alapja is, de mielőtt ezt kimondanánk, egy fizikális szükséges, mert a szervi okot ki kell zárni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 14., 19:05; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés