• Mellkas viszkedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sokszor fordul elő reggelente ,hogy melkasi viszkedésem van ,belül viszked és nem tudom megvakarni és ez nagyon rossz . Erre keresek megoldást. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a viszketés témában

        Kedves Hölgyem! Elég ritka panaszról van szó. Talán valamilyen allergia okozza. Ha pollenszezonnal összefüggést mutat, próbáljon meg valamilyen recept nélkül kapható antihisztamint.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 11., 08:59; Megválaszolva: 2010. július 12., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés