Kihez forduljunk?

Jó estét kívánok! Azért fordulok Önökhöz, mert az orvosok nem mondtak semmit, hogy mi baja lehet a páromnak. Tegnap előtt este hirtelen rosszul lett a párom, szédült, kicsit hányingere volt, és nagyon magas lett a vérnyomása, elmondása szerint olyan érzése volt, mintha részeg lenne. Előtte való nap vérzett az orra, és már egy ideje fájlalja a fejét is sokszor. Azt mondták, hogy pánikrohama volt, mert valamire allergiás. Elküldték tüdőgondozóba, ott csináltak röntgent, ami nem mutatott semmi elváltozást, csináltak légzés vizsgálatot ami 100% fölött volt, meg allergiatesztet ami kimutatta hogy a gabonafélékre meg a parlagfűre allergiás. Csakhogy ezekhez köze nincs az hogy ő szédült, hányingere volt és fáj a feje, meg vérzett az orra. Azóta többször is mértük a vérnyomását de normális értékeket mutatott. A párom 26 éves, több éve gipszkartonosként dolgozik, sok port, szigetelőanyagot, szív be, üveggyapot stb.... lehet valami köze ennek a rosszullétéhez? Előre is köszönöm a választ!

WEBBeteg Szakértő válasza allergiateszt témában

Tisztelt Kérdező!

Az orrvérzés miatt fül-orr-gégészeti vizsgálat a javasolt, hogy látható-e valami ok. A por és a vegyszerek belégzése alkalmanként okozhat hasonló rosszullétet. Ennek megelőzése a megfelelő szellőztetéssel és a munkaruhával történhet. A légzésfunkció megnyugtató, de a szervezet sokáig tud kompenzálni. Amennyiben ismétlődik a rosszullét a foglalkozási ártalmat kell vizsgálni.

Kérdés: 2010. június 17., 21:12; Megválaszolva: 2010. június 20., 12:06
Kérdések és válaszok: Allergia
Kiütés,kell félnem ?
Üdvözlöm.Irtam önnek nem rég,csalánkiütésekkel szenvedek,meglett a multiplexallergia vizsgálat eredményem elmemtem magánbőrgyogyászhoz aki azt...
Kiütés,kell félnem ?
Üdvözlöm.2 hete naponta 2 naponta kiütések jőnnek az arcomra nyakamra vagy számfőlé szunyogcsipés szerü közepe feher és vörös,elmentem total IgE...
Hisztamin intolerancia
Tisztelt Dr. Keszthelyi Zsuzsanna! Tavasszal tej- és glutén intoleranciám alakult ki antbiotikum után. Pár hét múlva kemoterápiát kellett...
Normális-e a fogyásom
Tisztelt Doktornő! Augusztus végén derült ki, hogy tej-tojás intoleranciám/allergiám van. Dietetikus javaslatára teljesen mellőzöm a tej és...
Fém allergia kimutatása
Tisztelt Doktornő. Azt tapasztalom, hogy ha a szemüvegeim szára megkopik, kiütések jelennek meg az érintkezési felületeken. Úgy, mint fül...