Rivotril

Kedves Doktor Úr/Nő!

2 hete negyed 0, 5 mg Rivotrilt szedek (tehát 0, 125 mg) . Ha megemeltük az adagot 1, 25-re kiütéses lettem (olyan hólyagos, apró kiütések) . Párszor nem szedtem be a gyógyszert (mivel kissé álmosító hatása van és koncentrálni sem nagyon tudok a bevétel után) , vizsgákra való készülés miatt.

Tegnap bevettem a gyógyszert és olyan érzésem lett mintha fel lenne dagava a torkom. Aztán éjszaka arra ébredtem fel, hogy magas a pulzusom és nagyon melegem volt.

 

Ön szerint ez gyógyszer mellékhatás? Mit tegyek? Sajnos az orvosom szabaságon van és nem tudom elérni.

 

Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg Szakértő válasza gyógyszerallergia témában

Kedves Kérdező!

Ne szedje tovább a Rivotrilt, felmerül gyógyszerallergia gyanúja. Várja meg orvosát a gyógyszerváltással, vagy a leletei birtokában keressen fel másik orvost.

Kérdés: 2010. május 31., 21:34 ;Megválaszolva: 2010. május 31., 21:34
Kérdések és válaszok: Allergia
Gyógyszerallergia
Gyógyszer allergia
Gyógyszerallergia kimutatása
Tisztelt Doktornő! Immun túlműködésem miatt az életem során egyre több allergia adódott. Szeretném fogászatban használatos érzéstelenítőkre...
gyógyszerallergia
Tisztelt Doktornő! Remélem tud nekem segíteni:) 2011-ben az egyik fogam nagyon begyulladt, gyökértörés volt. A gyulladás miatt sok antibiotikumot...
Algoflex M vagy Bioparox allergia
Tisztelt Dr. Hangonyi Csilla Asszony! Még tegnapelőtt este lettem figyelmes a combomon jelentkező piros foltokra, de akkor még nem gyanakodtam rá, hogy...