• Tetoválás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!

        Olyan kérdésem lenne hogy én még nyár elején csináltattam egy tetoválást (pirossal szinezett kinai jel) és kb egy 3 hónapja felvan dagadva benne a piros szín + viszket is! Mi a teendő ilyenkor?

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        A tetoválást vékonyan kenje be hígtott Elocomos vagy Hydrocortison krémmel, kérje háziorvosa segítségét, ugyanis a krémek receptre kaphatóak. Emellett antihisztamin-tartalmú tablettát is bevehet, ez vény nélkül is kapható. Ha ez nem segít, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 10:11:09; Megválaszolva: 2010. március 01., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: