• Méhszúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapám méhész, és nyaranta több száz méh szúrt meg kiskorom óta, édesanyám allergiás a méhszúrásra. Érdekelne, hogy az allergia vele született betegség, vagy később is kialakulhat, esetleg örökölhető? Úgy, hogy engem tíz éven át méhek szurkáltak össze, elő jöhetne e most a halálos végkimenetelű allergiás reakció, vagyis lehetek e allergiás a méhszúrásra?

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Az élete folyamán is kialakulhat allergia bármikor. Az allergiára való hajlam örökölhető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:55:30; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: