• Csalánkiütés gyakori megjelenése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Lehetséges, hogy a csalánkiütés havonta akár többször is jelentkethet? Vagy létezik valami más, amelynek tünetei hasonlóak? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a csalánkiütés témában

        Kedves Kérdező!

        Előfordulhat olyan akut csalánkiütés, mely ismételten jelentkezik a gyógyulás után akár havonta többször, illetve a 6 hétnél tovább fennálló csalánkiütést krónikusnak nevezzük. Mindenképp tisztázni kell az okát, ezért egy bőrgyógyászati allergológiai szakrendelést keressen fel. Addig is vezessen naplót a tünetekről, az elfogyasztott ételekről, gyógyszerekről, használt kozmetikai, vegyi anyagokról. Érdemes egy rutin labort is csináltatni a háziorvosnál, ezt is muatssa majd meg a bőrgyógyásznak, így gyorsabban halad a kivizsgálás.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-01 10:05:12; Megválaszolva: 2010. február 01., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció