Nasonex és Aerius hatása a menzeszre/teherbeesésre

Tisztelt Doktornő/Úr! 27-28 napos a ciklusom, babát tervezünk, és most, a 31. napon sem jött meg a menzeszem, de a terhességi teszt negatív. 1 hónapja szedek az allergiámra Aeriust és Nasonex orrsprayt. Befolyásolhatják ezek a ciklusomat és a teherbeesést? Köszönöm válaszát!

Dr. Farkas Ágnes válasza gyógyszerek témában

Kedves Hölgyem! A szedett gyógyszerek sem a ciklust, sem a teherbeesést nem befolyásolják, ne aggódjon.  Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. augusztus 08.

Kérdések és válaszok: Allergia

Gyogyszerezésem
Katétéres sztent műtetem volt a múlt héten. 2006-ban volt az első a fenti a 3-ik gyogyszerezésem számomra zavaró főleg a vérhigitok. Az alábbi gyógyszereket...
Exokrin hasnyálmirigy
Tisztelt Doktor Úr! Exokrin hasnyálmirigy elégtelenségre szedek napi 12 db Mezym Fortet. Ezt most ismételt vizsgálattal kéne alátámasztani, de most széklet...
Vérnyomás
Tisztelt Dr.-nő. A 24 órás vérnyomásmérésem eredménye nem lett jó, magas értékeket mért a műszer. Éjjel is. Az orvosom reggel 100 mg Lavestra, 1.5 mg...
Pánik-magasvérnyomás
Tisztelt doktornő! 42 éves 100 kg súlyú 180 cm magass, nemdohányzó, alkohol nem fogyasztó, heti 3-4 alkalommal napi kb 4-5 km-t futó férfi vagyok. 3 éve...
MÁSIK VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ
Anyukám vérnyomáscsökkentőt szed, aminek a mellékhatása bőrrák . A gyógyszer neve: Tanydon HCT 80mg/125 mg . Tanydont is szed mellette, estére Tanydon 80 mg...
Gyógyszer abahagyása
Üdvözlöm! Egy éve szedek gyógyszert mert mitralis prolapsusom van con cor cor 1.25,de ennek csak a negyedét veszem be 2 naponta mert nagyon alacsony a...